Snelle flashberichten over uw vakgebied, met e-mail service Zodra de nieuwsbrief persklaar is, verschijnt hij op de website. De jaargangen 1995-1996-1997-1998 integraal raadplegen via dit uitgebreide zoeksysteem. De meest voorkomende vragen en antwoorden vanuit de praktijk en interactieve discussies. Documentatiedienst: selectie van wetteksten en documenten die u kunt opvragen. Selectie van de belangrijkste seminaries en opleidingen in uw vakgebied. Files met bijkomende informatie uit uw vakgebied. Contacteer ons via internet.

NIEUWS :

  • Elke werkdag krijgt u de actualiteit van de dag in korte berichten. Zo weet u altijd wat er gebeurt, ook tussen twee nummers van uw nieuwsbrief in. Deze korte nieuwsberichten signaleren de feiten en vatten de essentie voor u samen. Onze redacteurs volgen voor u : het Belgisch Staatsblad, de Ministerraad, de pers, de aanbevelingen en normen van de beroepsinstituten, de parlementaire vragen en alles wat met accountancy te maken heeft.
  • Dagelijks nieuws in uw mailbox : u hoeft niet elke dag naar de website te surfen om de nieuwsberichten te lezen. Noteer uw naam op de mailing list en u ontvangt de nieuwsberichten elke dag via uw e-mail.

PREVIEW : Zodra de nieuwsbrief persklaar is, komt hij op de website Accountancy Actualiteit. Terwijl de persen nog rollen en de post het jongste nummer verdeelt, kunt u hem al lezen op het web.

ARCHIEF : U hoeft niet meer in uw oude nummers van Accountancy Actualiteit te grasduinen of verschillende jaargangdiskettes uit te pluizen. Met n zoekopdracht in het internetarchief kunt u de jaargangen 1995, 1996, 1997 en 1998 integraal raadplegen.

FORUM : De vragen van abonnees op Accountancy Actualiteit die ons via fax, telefoon of e-mail bereiken, staan gebundeld op de website. Met de juiste antwoorden natuurlijk. U zou graag een antwoord krijgen op een vraag, waarmee u zelf zit ? Stuur ze ons dan via dit forum toe.

BRONNEN : Wetteksten en andere documenten die de juridische grondslag vormen van de artikels uit Accountancy Actualiteit zijn online beschikbaar via e-mail.

AGENDA : Met de agenda van onze website weet u altijd waar en wanneer de interessantste vakseminars en -cursussen plaatsvinden. Zo bent u er als eerste bij.

CONTACTEER ONS : U kunt bepaalde informatie niet meteen vinden ? U wilt graag meer weten over een van onze uitgaven ? Stel uw vragen via e-mail rechtstreeks aan onze redacteurs of medewerkers van de klantendienst. U krijgt gegarandeerd binnen 24 uur een antwoord.

naar de website van Ced.samsom