Snelle flashberichten over uw vakgebied, met e-mail service Zodra de nieuwsbrief persklaar is, verschijnt hij op de website. De jaargangen 1998 en 1999 integraal raadplegen via dit uitgebreide zoeksysteem. De meest voorkomende vragen en antwoorden vanuit de praktijk en interactieve discussies. Documentatiedienst: selectie van wetteksten en documenten die u kunt opvragen. Selectie van de belangrijkste seminaries en opleidingen in uw vakgebied. Contacteer ons via internet.
Audit & controle in de praktijk

NIEUWS :

  • Elke werkdag krijgt u de actualiteit van de dag in korte berichten. Zo weet u altijd wat er gebeurt, ook tussen twee nummers van uw nieuwsbrief in. Deze korte nieuwsberichten signaleren de feiten en vatten de essentie voor u samen. Onze redacteurs volgen voor u : het Belgisch Staatsblad, de Ministerraad, de pers, de aanbevelingen en normen van de beroepsinstituten, de parlementaire vragen en alles wat met audit en controle te maken heeft.
  • Dagelijks nieuws in uw mailbox : u hoeft niet elke dag naar de website te surfen om de nieuwsberichten te lezen. Noteer uw naam op de mailing list en u ontvangt de nieuwsberichten elke dag via uw e-mail.

PREVIEW : Zodra de nieuwsbrief persklaar is, komt hij op de website Audit-w@tch. Terwijl de persen nog rollen en de post het jongste nummer verdeelt, kunt u hem al lezen op het web.

ARCHIEF : U hoeft niet meer in uw oude nummers van Audit & controle in de praktijk te grasduinen of verschillende jaargangdiskettes uit te pluizen. Met n zoekopdracht in het internetarchief kunt u de jaargangen 1998 en 1999 integraal raadplegen.

FORUM : De vragen van abonnees op Audit & controle in de praktijk die ons via fax, telefoon of e-mail bereiken, staan gebundeld op de website. Met de juiste antwoorden natuurlijk. U zou graag een antwoord krijgen op een vraag, waarmee u zelf zit ? Stuur ze ons dan via dit forum toe.

BRONNEN : Wetteksten en andere documenten die de juridische grondslag vormen van de artikels uit Audit & controle in de praktijk zijn online beschikbaar via e-mail.

AGENDA : Met de agenda van onze website weet u altijd waar en wanneer de interessantste vakseminars en -cursussen plaatsvinden. Zo bent u er als eerste bij.

CONTACTEER ONS : U kunt bepaalde informatie niet meteen vinden ? U wilt graag meer weten over een van onze uitgaven ? Stel uw vragen via e-mail rechtstreeks aan onze redacteurs of medewerkers van de klantendienst. U krijgt gegarandeerd binnen 24 uur een antwoord.

dotclear.gif (43 bytes)
naar de website van Ced.samsom