Guided Tour Contacteer ons Naar de homepage Vacatures Adverteren in onze uitgaven Marktbenadering Wie zijn we?
Naar de homepage  
 Accountancy
 Bedrijven & KMO
 Sociaal Recht & HR
 Tax
 
Winkelkarretje
1 item
< Verkoopvoorwaarden >
Zoek titel in de catalogus
(Alle vakgebieden)


< Gericht zoeken >

Focus


 
Agenda

10 Jaar Update accountancy en fiscaliteit
Datum : Donderdagnamiddag 11 oktober 2001 van 13u30 tot 18u
Plaats : Best Western Ter Elst, Edegem (Antwerpen)
Beschrijving : De zes data zijn :
donderdagnamiddag 11 oktober 2001
donderdagnamiddag 8 november 2001
donderdagnamiddag 13 december 2001
donderdagnamiddag 7 maart 2002
donderdagnamiddag 16 mei 2002
donderdagnamiddag 13 juni 2001


Programma :
De accountingmaterie evolueert snel: de toepassingsgebieden en -mogelijkheden breiden zich uit en veranderen voortdurend.
Een team van specialisten, met een rijke ervaring op het gebied van accounting en fiscaliteit, brengt in zes middagen, gespreid over het jaar, de thema's heet van de naald.

Docenten:
Dirk Meulemans, wetenschappelijk cordinator van de postacademische opleidingen , KULAK;
Inez Bergmans, Consultant-Partner, Intermotion Training;
Jan Verhoeye, accountant, De Deyne, Verhoeye Accountants

Prijs : 297,47 EUR (12.000 BEF) excl. 21% BTW per namiddag
Inschrijven : Voor de zes namiddagen betaalt u 1.360 EUR (54.862 BEF) excl. 21 % BTW

Abonnees op Accountancy in de Praktijk multimediaal van Ced.Samsom mogen gratis deelnemen. Het maakt integraal deel uit van hun abonnement!

Abonnees op Accountancy Actualiteit krijgen 40% korting!

e-mail info@klu.be
Adres : Bedrijvenlaan 3
Mechelen
Belgi
Organisator : Kluwer Opleidingen

< Alle agendapunten >

MyServices
Gebruiker
Paswoord
    
MyProfile
MyEzine
MyHomepage

Is dit uw eerste bezoek? Wenst u deze site maximaal te benutten?
Volg onze Guided Tour .
Adverteren in onze uitgaven
Nieuwe producten

Algemeen fiscaal tijdschrift
beschikbaar
Algemeen fiscaal tijdschrift

Het instituut Fiscaal Recht KULeuven nam het initiatief om de vernieuwde personenbelasting aan een grondige studie te onderwerpen. Deze studie houdt zowel een systematische uiteenzetting in van de hele hervorming alsook een kritische evaluatie van de belangrijkste nieuwigheden.

De neerslag van deze studiedag is zopas bij Ced.Samsom verschenen in de nmalige publicatie (67 pag.) KDe hervorming van de personenbelasting: gewikt en gewogenK.");"> < Meer info >

< Alle nieuwe producten >

Financile participatie voor werknemers
Prijs abo: 1.903 Bef 
Financile participatie voor werknemers

Financile participatie voor werknemers is meer dan een alternatief verloningsbeleid. Het financieel betrekken van het personeel bij de groei en bloei van het bedrijf geeft aan werknemersparticipatie een strategische functie in de bedrijfsvoering.

Financile Participatie voor Werknemers werd geschreven voor medewerkers en verantwoordelijken van personeelsdiensten, directieleden, bedrijfsjuristen, vakbondsafgevaardigden en iedereen die betrokken is bij het loonbeleid en de financile participatie van werknemers.

");"> < Meer info >

< Alle nieuwe producten >

Practical Guide to Applying IAS in Belgium
Prijs abo: 3.067 Bef 
Practical Guide to Applying IAS in Belgium

Practical Guide to Applying IAS in Belgium is een nieuwe uitgave die zich richt tot professionelen en bedrijven die geconfronteerd zullen worden met de problematiek rond de toepassing van de IAS-normen. Het werk is geschreven zowel vanuit een theoretisch als een praktisch standpunt.

Het theoretische gedeelte bestaat hoofdzakelijk uit een gedetailleerde vergelijking tussen de belangrijkste IAS-normen en het Belgische boekhoudrecht, en een analyse van de voornaamste bronnen van verschillen tussen beide.

Het praktische gedeelte bevat een aantal hulpmiddelen om de lezer te begeleiden op verscheidene vlakken, zoals het begrijpen van IAS-concepten (illustratie met praktijkvoorbeelden), het inventariseren van de te behandelen IAS-deelgebieden voor een welbepaalde onderneming (checklist), alsook het opstellen van geconsolideerde jaarrekeningen en hun toelichting (model van financile staten opgesteld volgens IAS met referenties naar de desbetreffende normen).

");"> < Meer info >

< Alle nieuwe producten >

Werkgelegenheidsmaatregelen
Abonnement 3.196 Bef 
Werkgelegenheidsmaatregelen

Nieuwe publicatie voor personeelsverantwoordelijken bij Vlaamse openbare besturen.

Uniek referentiewerk met pasklare antwoorden op vragen over gesubsidieerde benoemingen.");"> < Meer info >

< Alle nieuwe producten >

Denken in euro Professionele versie
Eenmalige aankoop: 323 Bef  (342 Bef )
Denken in euro Professionele versie

?Denken in euro voor accountancy- & tax-professionals? is een professionele vraagbaak in twee delen. Het algemene luik vormt een efficinte leidraad voor advies aan particulieren en ondernemers. Het gespecialiseerde luik behandelt uitsluitend fiscale thema?s voor accountancy- & tax-professionals zoals BTW-verplichtingen, directe belastingen, registratie- en successierechten, enz...

Er bestaat ook een particuliere versie van deze uitgave die enkel het algemene luik bevat. Deze kan bovendien gepersonaliseerd worden en ontvangt u aan een extra voordelig tarief (vanaf 35 ex.) ; het ideale relatiegeschenk voor uw klanten.");"> < Meer info >

< Alle nieuwe producten >

Fiscale Tijdschriften Online
Prijs abo: 7.260 Bef 
Fiscale Tijdschriften Online

HAAL HET BESTE UIT 5 FISCALE TIJDSCHRIFTEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS VOOR 1 ABONNEMENT. Tijdschriften zijn een vluchtig medium. Enmaal gelezen zijn er vaak onvoldoende middelen ter beschikking om snel en efficient gepubliceerde informatie op te zoeken. Met ?Fiscale Tijdschriften Online? kunt u voortaan makkelijk teksten opzoeken die verschenen zijn in volgende toonaangevende tijdschriften: ?Algemeen Fiscaal Tijdschrift?, ?Fiscale Koerier?, ?Fiscale Jurisprudentie?, ?Nieuwsbrief Fiscale Actualiteit? en ?Nieuwsbrief Fiscale Wenken?.

Dit archief graaft terug tot 1990. Van ieder artikel krijgt u een samenvatting. Indien u de integrale tekst nodig hebt, kan u die downloaden via het internet. Voor een integrale tekst wordt een kleine vergoeding gevraagd, die schommelt tussen de 200 BEF (eerstelijns-advies, wat 80% van het gehele pakket uitmaakt) en 800 BEF (onderzoeken en conclusies, de overige 20%). U betaalt dus enkel voor de informatie die u echt nodig hebt.

NU GRATIS: de eerste 2.000 credits voor het downloaden van de integrale teksten.

");"> < Meer info >

< Alle nieuwe producten >
Webmaster - Helpdesk: Tel. : 0800/48.300 -  CED.Samsom 2001.