Guided Tour Contacteer ons Naar de homepage Vacatures Adverteren in onze uitgaven Marktbenadering Wie zijn we?
Naar de homepage
 Accountancy
 Bedrijven & KMO
 Sociaal Recht & HR
 Tax
Winkelkarretje
0 items
< Verkoopvoorwaarden >
Zoek titel in de catalogus
(Alle vakgebieden)


< Gericht zoeken >

Focus

 
MyServices
Gebruiker
Paswoord
    
MyProfile
MyEzine
MyHomepage

Is dit uw eerste bezoek? Wenst u deze site maximaal te benutten?
Volg onze Guided Tour .
Adverteren in onze uitgaven
Nieuwe producten

Stress aan-gepakt
Prijs abo: 513 Bef
Stress aan-gepakt

Op ieder ogenblik van de dag komen we omstandigheden tegen die stress in ons leven veroorzaken. Dit kan zowel bij positieve als negatieve gebeurtenissen. Van nature uit is stress niet slecht. Het stimuleert ons tot ontwikkeling, zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel. Maar anderzijds kan stress ook een negatief effect hebben en ons leven ontwrichten. In ?Stress aan-gepakt? vind je verschillende nuttige tips en oefeningen, die je priv-leven en werksituatie kunnen verbeteren. De oefeningen zijn opgebouwd aan de hand van vijf thema?s: passie, respect, aandacht, plezier en verwennen.

?Stress aan-gepakt? is de eerste pocket in onze nieuwe reeks ?Samen Werken?: een reeks aantrekkelijke pockets over diverse thema?s uit het HRM en het sociaal recht. Stuk voor stuk onmisbare informatie voor personeelsverantwoordelijken en lijnmanagers bij het coachen, motiveren of informeren van medewerkers. Uiteraard zijn deze pockets ook een heel geschikt alfternatief voor tijdrovende en dure opleidingen.

Meer informatie? Of wilt u onze nieuwe reeks meteen bestellen? Gebruik dan het formulier dat u vindt door bovenaan de contactbutton aan te klikken. Of bel ons Contact Center op 0800/40 300. Zij geven u alle informatie die u nodig hebt. En natuurlijk informeren zij u ook graag over extra kortingen bij grotere oplagen wanneer u het boekje voor uw medewerkers bestelt.");"> < Meer info >

< Alle nieuwe producten >

Arbeidsongevallen cd-rom
Prijs abo: 22.614 Bef
Arbeidsongevallen cd-rom

Wie verleent in uw bedrijf de tweede hulp bij ongevallen? De ideale hulpverlener is beslist de nieuwe cd-rom Arbeidsongevallen. De cd-rom biedt informatie op uw niveau: diepgaande commentaar op de heersende wetgeving inzake arbeidsongevallen en de relevante wetteksten, rechtspraak en rechtsleer. U vindt er ook alle modellen, bedragen, berekeningswijzen en adressen die voor uw praktijk van belang zijn.

Teken in vr 31 juli en u ontvangt 20% korting op de eerste cd-rom: 9.362 bef ipv 11.703 bef (incl. btw).

Als nieuwe abonnee ontvangt u ook een uitnodiging voor een gratis gebruikersopleiding.

Wilt u graag eerst kennis maken met de cd-rom? Neem dan contact op met ons Customer Contact Center op het nummer 0800/40 300, en vraag de gratis demo cd-rom aan.");"> < Meer info >

< Alle nieuwe producten >

Fiscale Tijdschriften Online
Prijs abo: 7.260 Bef
Fiscale Tijdschriften Online

HAAL HET BESTE UIT 5 FISCALE TIJDSCHRIFTEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS VOOR 1 ABONNEMENT. Tijdschriften zijn een vluchtig medium. Enmaal gelezen zijn er vaak onvoldoende middelen ter beschikking om snel en efficient gepubliceerde informatie op te zoeken. Met ?FTO-Fiscale Tijdschriften Online? kan u voortaan makkelijk teksten opzoeken die verschenen zijn in volgende toonaangevende tijdschriften: Algemeen Fiscaal Tijdschrift, Fiscale Koerier, Fiscale Jurisprudentie, Nieuwsbrief Fiscale Actualiteit en Nieuwsbrief Fiscale Wenken.

Dit archief graaft terug tot 1990. Van ieder artikel krijgt u een samenvatting. Indien u de integrale tekst nodig hebt, kan u die downloaden via het internet. Voor een integrale tekst wordt een kleine vergoeding gevraagd, die schommelt tussen de 200 Bef (eerste-lijns-advies, wat 80% van het gehele pakket uitmaakt) en 800 Bef (onderzoeken en conclusies, de overige 20%). U betaalt dus enkel voor de informatie die u echt nodig hebt.

NU GRATIS: de eerste 2.000 credits voor het downloaden van de integrale teksten.

");"> < Meer info >

< Alle nieuwe producten >
Promoties

Assistent : handige tips voor de polyvalente assistent
beschikbaar
Assistent : handige tips voor de polyvalente assistent

Assistent is een handige reeks pockets die u praktische en nuttige tips gevens om uw administratieve taken te vergemakkelijken.

Reeds verschenen onderwerpen : Internet - Drukwerkbegeleiding - Events organiseren - Stress - PR - Assertiviteit - Zakenreizen ...

Abonneer u nu en ontvang de 8 reeds verschenen titels aan de voordeelprijs van 3000 BEF (Excl. BTW)!

U betaalt dan per titel slechts 375 BEF (excl. BTW) i.p.v. 546 BEF (excl. BTW).");"> < Meer info >

< Alle promoties >

Sociale praktijkstudies
beschikbaar
Sociale praktijkstudies

Als u nu een abonnement neemt op de reeks Sociale Praktijkstudies, ontvangt u alle titels uit de reeks met een korting van 40%.

U ontdekt meteen ?De organisatie van de arbeid?, een nieuwe titel in de reeks Sociale Praktijkstudies. Deze praktische monografie is van de hand van Michel De Gols, topambtenaar bij het Ministerie van Tewerkstelling en Arbeid en vertelt u hoe werkgevers en personeelsverantwoordelijken de beschikbare arbeidskrachten optimaal kunnen inzetten. Zonder de wettelijke grenzen te overschrijden. Daarmee heeft u meteen de meest complete gids over de mogelijkheden en beperkingen van de arbeidsduur.

Abonneer u op de reeks Sociale Praktijkstudies en geniet van een korting van 40% op elke uitgave uit de reeks. Voor de uitgave ?De organisatie van de arbeid? betaalt u slechts 2.328 bef excl. btw (2.468 bef incl. btw). Per jaar ontvangt u 4 boekjes.

Wil u zich enkel verdiepen in de organisatie van de arbeid? U kan deze uitgave bestellen tegen de voordeelprijs van 3.880 bef excl. btw (4.113 bef incl. btw).");"> < Meer info >

< Alle promoties >

Wetboek Successierechten in verklarende termen
Eenmalige aankoop: 3.858 Bef
Abonnement 3.280 Bef
Wetboek Successierechten in verklarende termen

In de reeks ? Wetboeken in verklarende termen?

In de wetboeken ?in verklarende termen? vindt u naast elk wetsartikel een verduidelijking, in begrijpelijke taal geschreven en volgens een vaste structuur :

- Wetshistoriek
- Verduidelijking : verklaring van de wettekst
- Terminologie : verklaring van de gebruikte terminologie
- Referenties : verwijzingen naar nuttige rechtspraak en rechtsleer
- Bedragen en tarieven : toelichting bij bedragen, tarieven en berekeningen

Volgende titels zijn reeds beschikbaar :
- Wetboek BTW - in verklarende termen
- Wetboek Europese BTW-wetgeving - in verklarende termen
- Wetboek Successierechten - in verklarende termen

");"> < Meer info >

< Alle promoties >
Webmaster - Helpdesk: Tel. : 0800/48.300 -  CED.Samsom 2001.